نوشته شده توسط : factcoins

 

چرا بیتکوین بخریم؟

 

در ابتدا ساتوشی ناکاماتو بیتکوین را به عنوان یک روش پرداخت جایگزین معرفی کرد زیرا ارزان‌تر و سریع‌تر از نقل و انتقالات بانکی بین‌الملل بود. قابلیت غیر قابل برگشت تراکنش ها در این سیستم برای بازرگانان (کمی هم برای کاربران) مفید بود. اگر به عنوان مصرف کننده بخواهیم متوجه شویم که اصلا چرا بیتکوین بخریم بهتر است بدانیم که مصرف کنندگان می‌توانند از میان تعداد زیادی تجار داخلی و خارجی بهترین‌ها را انتخاب کنند و  با استفاده از سیستم بیتکوین مبلغ خریدشان را به هر جایی از این کره خاکی بفرستند، بدون اینکه نگران کارمزد انتقال وجه باشند. به علاوه، جزئیات معاملات آنها رمزگذاری شده پس اطلاعات شخصی آنها فاش نمی‌شود.

اخیراً با بهبود روش‌های پرداخت داخلی و توسعه سریع فرم‌های جایگزین نقل و انتقالات بین‌المللی (به غیر از رمزارز)، برتری بیتکوین در این زمینه بسیار کاهش یافته است، مخصوصاً با افزایش کارمزدها و عوامل کندکننده شبکه بیتکوین.

 


بیشتر بدانید:بیتکوین چگونه به وجود می‌آید؟ 


 

 

علاوه بر این، افزایش روزافزون قوانین نظارتی برای جلوگیری از پولشویی و معاملات غیرقانونی، باعث شده کمتر از رمز ارزها استفاده شود. با این وجود هنوز هم در برخی از نقاط جهان، بیتکوین از کارآمدترین و ارزان‌ترین روش‌ها برای انتقال پول به فرامرزها است و دلیل خرید بیتکوین برای آنها محرض است. در حال حاضر تعداد زیادی از  استارت‌آپهای حواله پول از قابلیت های این سیستم بهره می‌برند.

سال گذشته، Coinbase خدمات انتقال فرامرزی و حضانت را برای مشتریان آسیایی و اروپایی خود فعال کرد. همکاری صرافی های Bitex  و Bantotal در اروگوئه پرداخت مستقیم بیتکوین در ۶۰ بانک آمریکای لاتین را بسیار آسان کرده است.

 

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فکت کوینز مراجعه نمایید.



:: برچسب‌ها: Bitfinex , آموزش رایگان خرید بیتکوین , بلاک چین , بیتکوین , تبادل بیتکوین , تکنولوژی بلاک چین , خرید بیتکوین , رمزارز , ساتوشی ناکاماتو , صرافی های بیتکوین ,
:: بازدید از این مطلب : 64
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : factcoins

بیت کوینBitcoin )یکی از انواع پول‌های دیجیتالی است که به صورت غیرمتمرکز کنترل می‌شود .و هیچ نهاد مرکزی آن را مدیریت نمی‌کند. به عبارت دیگر بیت کوین از فناوری بلاک چین استفاده می‌کند. گسترده بودن تعداد زیاد کاربران، هزینه بالای تخلف و تقلب در شبکه و همچنین نبود ناظر مرکزی بر شبکه، آن را به محیطی آزاد و موثر برای فعالیت های ارتباطی تبدیل کرده است.

اگر دوست دارید خیلی اساسی و دقیق بدانید که بیت کوین چیست و این امپراطوری چطور فعالیت میکند، پیشنهاد می‌کنیم ابتدا نگاهی به مقالات ارز دیجیتال و بلاکچین بیندازید. چون بیت کوین اول از همه یک ارز دیجیتال مبتنی بر بلاک چین است.، در حقیقت یک برنامه کامپیوتری است که از طریق محاسبات سنگین ریاضی  فعالیت میکند. بیت کوین یکی از معروف‌ترین ارزهای مجازی است. قیمت هر واحد از آن در سال 2020 حدود ۱۱ هزار دلار معادل 300 میلیون تومان است. در این مقاله قصد داریم این رمز ارز پرطرفدار را مورد بررسی قرار داده و به اکثر سوالاتی که ممکن است از این رمزارز در ذهن داشته باشید،  پاسخ دهیم.

پشتوانه بیت کوین چیست؟

تمام پول‌هایی که امروزه ما از آنها استفاده می‌کنیم مانند ریال، دلار، یورو و غیره همگی توسط دولت یک کشور تولید شده اند. و ارزش و مقدار اسکناس آنها توسط همان دولت تعیین می‌شود. اما در رابطه با بیت کوین قضیه فرق دارد.

اما پشتوانه این کوین چیست؟ جالب است بدانیم که بیت کوین هیچ پشتوانه‌ فیزیکی ندارد. چرا که توسط هیچ دولت یا نهادی کنترل نمی‌شود. ارزهای دیجیتال اصلاً قابل لمس نیستند. چون چاپ نمی‌شوند، ارزش آنها بر اساس استقبال مردم تعیین می‌شود. بیتکوین‌ها مانند دلار یا یورو چاپ نمی‌شوند .در سراسر جهان این رمزارز با استفاده از نرم افزاری رایگان تولید و به صورت الکترونیکی در برنامه‌هایی به نام کیف پول نگهداری می‌شود. کوچک‌ترین واحد بیت کوین ساتوشی نام دارد. که صد میلیونم یک بیت کوین (0.00000001) است. این واحد، معاملات خردی را که با پول الکترونیکی سنتی قادر به انجام آن نیستیم ممکن می‌سازد. بیت کوین اولین نمونه رمز ارز است. نمونه‌ای از دارایی در حال رشدی که برخی خصوصیاتش با ارزهای سنتی مشترک است. ولی تفاوت آنها این است که تأسیس و مالکیت ارزهای دیجیتال با  رمز نگاری انجام میشود.

 

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فکت کوینز مراجعه نمایید.



:: برچسب‌ها: Bitcoin , factcoins , ارزهای مجازی , بلاک چین , بیت کوین , بیت کوین چیست , رمزارز , ساتوشی ناکاماتو , پشتوانه بیت کوین , پول‌های دیجیتالی ,
:: بازدید از این مطلب : 54
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : factcoins

 

تولد اینترنت و تاریخچه وب در سال 1968 در وزارت دفاع آمریکا و در بستر جنگ سرد و براساس طرح وینتون سرف شکل گرفت. که چند کامپیوتر نظامی با استانداردهای آن زمان دنیا به‎هم متصل شود. تا در صورت وقوع جنگ اتمی بین آمریکا و شوروی سابق، این کامپیوترها بتوانند اطلاعات نظامی را به یکدیگر ارسال کنند. اما تاریخ تولد رسمی اینترنت از سوی سازمانهای معتبر جهانی اول سپتامبر 1969 اعلام شده است. با این حال فراگیری اینترنت و بلوغ آن به سال 1989 بر می گردد.

سازمان تحقیقات هسته‌ای اروپا (CERN) یکی از بزرگترین مراکز تحقیقی در زمینه فیزیک هسته‌ای و ذرات بنیادی است. در این سازمان باید اطلاعات کاری شان را با دانشمندان دیگر در اقصی نقاط دنیا به اشتراک می گذاشت .و به همین خاطر بعداز اندک زمانی به این نتیجه رسید که آنها نیازمند ابزاری خاص برای این منظور هستند.

 

 


بیشتر بدانید:مرورگر بلاک (Block Explorer)


 

 

در سال 1989 تیم برنرزلی (Tim Berners-Lee) مهندس و دانشمند علوم کامپیوتر انگلیسی ، با این سازمان همکاری نمود و طرح خود را ارائه داد. برنرز لی پیشنهاد استفاده از هایپرتکست یا ابرمتن را داد.زبانی که برای اشتراک گذاری متون به صورت الکترونیکی به کار می رود.

با در نظر داشتن نیاز به اشتراک گذاری اطلاعات وی شروع به ایجاد نمونه اولیه از شبکه مورد بحث کرد که انکوایر (ENQUIRE) نام داشت. او مفاهیمی نظیر گره (نود) و هایپرتکست یا ابرمتن را تعریف کرد و ایده دامنه ها را مطرح نمود و توانست اولین ارتباط موفق میان یک کلاینت و سرور را بر اساس پروتکل HTTP برقرار کند. این ارتباط موفقیت‌آمیز را می‌توان تولد دنیای وب نامید.

 

 

تاریخچه وب

 

وب 1

 


کاربران در وب ۱٫۰ تنها امکان دسترسی به اطّلاعات موجود و استفاده از آن‌ها را داشتند و توان ایجاد یا تغییر محتوا نداشتند.


 

 

از زمان پیدایش وب توسط برنرز لی شرکت ها و افراد تلاش کردند تا محتوای کاغذی خود را به محتوای دیجیتالی تبدیل کنند . دیجیتالی شدن اطلاعات سبب شد که کاربران امکان دسترسی به انبوهی از اطلاعات را داشته باشند.

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فکت کوینز مراجعه نمایید.



:: برچسب‌ها: ابرمتن , اینترنت , اینترنت غیرمتمرکز , بلاکچین , تاریخچه وب , تحقیقات هسته‌ای اروپا , فکت کوینز , هایپرتکست , وب , کلاینت , وب3 , وب2 , وب1 , ,
:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : factcoins

 

کیف پول دیجیتالی یا والت چیست؟

قبل از خرید بیتکوین، شما نیاز به جایی دارید تا آن را ذخیره کنید. درست مثل دنیای فیزیکی که برای نگهداری و حمل پول کاغذی و سکه از کیف پول فیزیکی استفاده می‌کنید، برای نگهداری ارزهای دیجیتال هم به یک کیف پول دیجیتال (والت) که مخصوص ارزهای دیجیتالی است، نیاز دارید.

اصطلاحاتی چون والت دیجیتال، کیف پول دیجیتال، کیف پول بیتکوین، کیف پول ارز دیجیتال، کیف پول بلاکچین، کیف پول سخت افزاری و… همه اسامی کیف پول‌های ارزدیجیتال هستند.

امنیت کیف پول 

کیف پول شما آدرسی مانند شماره حساب بانکی دارد که در جستجوگر دفترکل نشان داده می‌شود. این آدرس نسخه کوتاه‌تر و قابل استفاده تری از کلید عمومی شماست که ۲۶ تا ۳۵ کاراکتر الفبایی تصادفی دارد. (1A1zP1eP5QGefi2DMPTfTL5SLmv7DivfNa)

این آدرسی است که با دیگران به اشتراک گذاشته می‌شود تا بتوانید معامله کنید. به خاطر داشته باشید که هر کدام از این حرف‌ها و شماره‌ها در این آدرس مهم هستند.

 

چطور امنیت کیف پولمان را بالا ببریم

 

به طور کلی یک کیف پول ارز دیجیتال دارای کلید خصوصی (privet key) و یک کلید عمومی (public key) مخصوص به خود است. کلیدهای خصوصی مثل رمز عبور برای دسترسی به حساب بانکی هستند و کلیدهای عمومی درست مثل شماره حساب بانکی عمل می‌کنند. همه کسانی که در شبکه بیتکوین فعالیت دارند می‌توانند کلید عمومی را ببینند. شما به عنوان صاحب کیف پول می‌توانید آدرس کیف پول عمومی خود را در اختیار اشخاصی که قصد واریز ارز دیجیتال به حساب شما را دارند قرار دهید.

قبل از انجام هر معامله کل آدرس، حرف به حرف را چک کنید. همچنین به آدرس کیف پول شما یک یا چند کلید خصوصی متصل است. همانطور که از نام آن پیداست نباید با کسی به اشتراک گذاشته شود. از کلیدهای خصوصی برای تأیید صحت مالکیت کلید عمومی ذکر شده در بالا و هم چنین برای خاتمه دادن به معامله استفاده می‌شود. برخی از کیف پول‌ها مجموعه کلماتی را به شما ارائه می‌دهند که در صورت گم شدن کلیدهای خود، با استفاده از آنها می‌توانید کیف پول خود را بازیابی کنید. این عبارات را چاپ و در مکانی امن نگه دارید.

 

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فکت کوینز مراجعه نمایید.



:: برچسب‌ها: امنیت کیف پول , انواع کیف پول‌های ارز دیجیتال , بلاکچین , خرید بیتکوین , فکت کوینز , والت دیجیتال , کیف پول دیجیتال بلاک چین , کیف پول دیجیتال بیت کوین , کیف پول دیجیتال چیست , ارز دیجیتال , کیف پول دیجیتالی , ,
:: بازدید از این مطلب : 56
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : factcoins

 

استخراج (Mining )

استخراج اتریوم  در صورتی که به یک سرویس متمرکز و معتبر دسترسی داشته باشیم بسیار ساده خواهد بود و به همان سادگی که در قسمت اول وایت پیپر اتریوم گفتیم میشود این سیستم را کدگذاری کرد. از آنجایی که ما در شبکه بیتکوین در تلاشیم تا یک سیستم ارزی غیر متمرکز بسازیم پس لازم است، سیستم تراکنش وضعیت را با اجماع ترکیب کرده تا مطمئن شویم که همه نودها در مورد ترتیب تراکنش ها به توافق رسیده اند.

فرآیند اجماع غیر متمرکز به نودهایی در شبکه نیاز دارد تا به صورت مداوم در صدد تولید بسته هایی از تراکنش ها باشند ،که بلاک نامیده میشوند. شبکه باید در هر 10 دقیقه یک بلاک را حل کند . هر بلاک حاوی یک برچسب زمان، عدد نانس، هش بلاک قبلی و لیستی از تراکنش های همان بلاک است.

استخراج

 

با گذشت زمان این فرآیند، زنجیره ای از بلاک های در حال توسعه ای تولید میکند، که مدام به روز میشوند تا آخرین وضعیت دفتر کل بیتکوین را نشان دهند.

در شرایطی که بلاکی معتبر باشد الگوریتم وارسی طبق الگوی زیر تعریف میشود:

1. Check if the previous block referenced by the block exists and is valid
2. Check that the timestamp of the block is greater than that of the previous block [2] and less than 2 hours into the future.
3. Check that the proof of work on the block is valid.
4. Let S[0] be the state at the end of the previous block.
5. Suppose TX is the block’s transaction list with n transactions. For all i in 0…n-1, set S[i+1] =APPLY(S[i],TX[i]) If any application returns an error, exit and return false.
6. Return true, and register S[n] as the state at the end of this block

اساساً، هرتراکنش در بلاک باید یک وضعیت انتقال داشته باشد. توجه داشته باشید که این وضعیت به هیچ وجه در بلاک رمزگذاری نمیشود.  فقط خلاصه ایست که نود اعتبار سنج آن را به خاطر میسپارد و برای هر بلاک قابل محاسبه میباشد. کافیست از وضعیت بلاک genesis (اولین بلاک هر زنجیره)  و اضافه کردن متوالی هر تراکنش به هر بلاک ،شروع کرد.

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فکت کوینز مراجعه نمایید.



:: برچسب‌ها: بلاک , بیتکوین , درخت درهم سازی , درخت مرکل , دفتر کل بیتکوین , سختی شبکه , عدد نانس , فکت کوینز , وایت پیپر اتریوم , استخراج اتریوم , استخراج , ,
:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : factcoins

 

اجزای بلاکچین

 

شبکه ای از کامپیوترها (نودها) بلاکچین را اجرا می کنند. آنها دائماً در حال تبادل اطلاعات مربوط به معاملات و بلاک های جدید هستند. نودها زیرساخت های بلاکچین را تشکیل می دهند.

 

در بلاکچین چند نوع نود یا گره وجود دارد:

 

Full node: گره کامل مانند برج آنتن تلفن همراه است که تلفن شما به آن متصل می شود. تمام ایستگاه های آنتن (گره های کامل) به یکدیگر متصل شده و زیرساخت شبکه ارتباطی را تشکیل می دهند. اگر می خواهید با تلفن خود تماس بگیرید ، قبل از اینکه بتوانید با هر تلفن همراه دیگری تعامل کنید ، ابتدا باید به برج تلفن همراه متصل شوید. در شبکه توزیع شده بلاکچین ، گره های کامل در بیشتر اوقات فعال هستند و شبکه توزیع شده را تشکیل می دهند. آنها همچنین یک نسخه از کل بلاکچین را نگهداری می کنند.

 

 


بیشتر بدانید:نانس (nonce) : ماینرها در جستجوی یک قطعه گمشده!!


 

 

 

Light node : گره سبک یا لایت نود کپی بلاکچین را نگه نمی دارد برای همین قبل از اینکه بتواند با بلاکچین ارتباط برقرار کند ، باید به یک نود کامل متصل شود.زمانی که از کیف پول روی تلفن یا رایانه خود استفاده کنید ، از گره سبک استفاده خواهید کرد. بیشتر کیف پول های موجود گره های سبک هستند ، به این معنی که آنها کلیدهای شما را ذخیره می کنند اما کپی بلاکچین را حفظ نمی کنند.

 

 

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فکت کوینز مراجعه نمایید.



:: برچسب‌ها: Full node , Light node , Miner , factcoins , استخراج کننده ها , بلاکچین , شبکه توزیع شده بلاکچین , شبکه نظیر به نظیر , لایت نود , ماینرها , peer to peer , ,
:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : factcoins

 

نسل جدیدی از قرارداد هوشمند و  پلتفرم  غیرمتمرکز

 

Vitalik Buterin

در سال 2009 ساتوشی ناکاماتو اولین بار با زنده کردن ایده بلاکچین بیتکوین ،همزمان دو مفهوم آزمایش نشده و بسیار اساسی دیگری را هم به همگان معرفی کرد: بیتکوین ارز آنلاین همتا به همتا و غیر متمرکزی که بدون داشتن هیچ پشتوانه، ارزش ذاتی یا ارزش صادرکننده اصلی را حفظ میکند.

تاکنون بیتکوین هم از نظر سیاسی که بانک مرکزی آن را کنترل نمی کند و هم به خاطر نوسانات قیمتی زیادی که دارد، توجه عموم را به خودش جلب کرده است.  مفهوم دیگری که در آزمایش بزرگ ساتوشی به اندازه همان مفهوم اول توجه همگان را به خود جلب کرد،  بلاکچین مبتنی بر گواه اثبات کار میباشد که توافق عمومی در مورد ترتیب تراکنش ها را امکان پذیر می کند.

اگر بیتکوین را یک اپلیکیشن در نظر بگیریم به عنوان یک سیستم first-to-file توصیف میشود. در شرایطی که شخصی 50 بیتکوین داشته باشد ، و این بیتکوین را همزمان برای دو نفر A و B  بفرستد، تراکنشی که اول تأییدیه بگیرد پردازش میشود.

در ابتدا هیچ منطقی برای اثبات اینکه کدام تراکنش اول انجام شده وجود نداشت و قرن ها بود که این مسأله پیشرفت ارز دیجیتال غیر متمرکز را مختل کرده بود. و اما بلاکچین ساتوشی اولین راه حل معتبر غیر متمرکزی بود که این مشکل را حل کرد.

اکنون مدتی است که توجه مردم به سمت این بخش دوم فناوری بیتکوین واینکه چطور می توان از بلاکچین در زمینه هایی غیر از پول هم استفاده کرد، متمایل شده است.

برنامه های رایج مبتنی بر بلاکچین از ارزهای دیجیتال برای مقاصد متفاوتی استفاده میکنند. به عنوان مثال از آنها به منظور معرفی ارزهای رایج و ابزارهای مالی (“سکه های رنگی”) ، مالکیت یک دستگاه فیزیکی (“دارایی هوشمند”) ، دارایی های غیرقابل معاوضه مانند نام های دامنه ای (“Namecoin“) و همچنین برنامه های پیشرفته تر مانند صرافی غیرمتمرکز ، مشتقات مالی ، مسابقات و سیستم های هویت و سابقه در بلاکچین استفاده میکنند.

 

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فکت کوینز مراجعه نمایید.



:: برچسب‌ها: ارزهای دیجیتال , بلاکچین , بیت کوین , ساتوشی ناکاماتو , سیستم انتقال وضعیت , فکت کوینز , صرافی غیرمتمرکز , همتا به همتا , وایت پیپر اتریوم , ,
:: بازدید از این مطلب : 56
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : factcoins

تتر، توکن دیجیتالی است که توسط یک پول فیات پشتیبانی میشود، راه حلی غیرمتمرکز و بسیار قدرتمند است که اشخاص و البته سازمانها به وسیله یک واحد محاسباتی آشنا میتوانند مبالغ مورد نظرشان را انتقال دهند.

فناوری نوین بلاکچین ، دفتر کل ایمن و رمزنگاری شده ایست که قابل محاسبه نیز میباشد. ناشران توکن های با پشتوانه و افراد فعال بازار هم میتوانند از مزیت های بلاکچین ، سیستم اجماع تعبیه شده برای معامله ارزها و دارایی های آشنا و کم نوسان بهره ببرند. اگر به دنبال ارزی با ثبات هستید که پاسخگوی نیازهایتان باشد، ما به شما تتر را معرفی میکنیم چرا که در ازای هر تتر یک ارز فیات دردنیای واقعی وجود دارد که آن را پشتیبانی و برای اثبات این حقیقت از بلاکچین بیتکوین استفاده میکند.

مقدمه

در کل دنیا طیف گسترده ای از دارایی هایی وجود دارد که مردم به دلخواه به عنوان سپرده، روش انتقال پول و یا سرمایه از آنها استفاده میکنند. از نظر ما بلاکچین بیت کوین بهترین فناوری برای انتقال، ذخیره و مدیریت این دارایی هاست. طبق آمار، ثروت جهانی تقریبا 250 تریلیون دلار تخمین زده شده که بیشتر آن نزد بانک ها و موسسات مالی است.استفاده از فناوری روز و انتقال این دارایی ها به بلاکچین فرصتی استثنایی به حساب می آید.

بیتکوین ابتدا به عنوان” یک سیستم پرداخت الکترونیکی مبتنی بر رمزنگاری و نه مبتنی بر اعتماد ایجاد شد. که دوطرف بدون نیاز به اینکه یکدیگر را بشناسند و بدون حضور شخص سومی قادر بودند برای هم پول ارسال کنند. بیتکوین نوع جدیدی از ارزهای دیجیتال غیرمتمرکز و رمزنگاری شده را برای جهانیان به ارمغان آورد.

مزیت های رمزارزها عبارتند از:

-کارمزد کم

-تبدیل پذیری و قابلیت انتقال به فرامرزها

-نیمه ناشناس

-انتقال سریع

-ایمنی در برابر مشکلات سیستم های بانکی

و اما چرا انسانهای کمی از رمزارزها استفاده میکنند:

-نوسان قیمتها

-تسلط نداشتن به مفاهیم

– سخت بودن فرآیند برای کاربران غیر فنی

نظریه رمزارزهای تثبیت شده نخستین بار در ژانویه سال 2012 ، توسط جی آر ویلت یکی از اعضای شبکه بیتکوین کسی که وایت پیپیر مسترکوین را نوشته بود ،مطرح شد. امروزه کم کم شاهد به اجرا درآمدن این ایده در ارزهایی مثل  BitAssets ،Ripple, Omni, Nxt, NuShares، Bits  هستیم.

 

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فکت کوینز مراجعه نمایید.



:: برچسب‌ها: ارزهای دیجیتال , factcoins , بیتکوین , تتر , پول فیات , رمزنگاری , رمزارزها , وایت پیپیر , صرافی های بیتکوین , شبکه بیتکوین , ,
:: بازدید از این مطلب : 60
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 6 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : factcoins

 

منظور از اکوسیستم بلاکچین بیت کوین این است که :

در فرآیند تولید و استخراج بیتکوین چه کسانی حضور دارند؟

این فرآیند شامل سه مرحله است:

مرحله 1: صدور یا انتشار بیت کوین

  • شبکه بیتکوین توسط توسعه دهنگان نگه داری و آپدیت می شود.
  • شبکه قدرت محاسبات هش را از استخرهای استخراج دریافت می کند و بیتکوین را به عنوان پاداش به ماینرها می دهد.
  • در این بین بسیاری از شرکتها اقدام به تولید و فروش دستگاههای ماینر می کنند.

مرحله 2: گردش بیت کوین

کاربران یا holders انواع کالا یا خدمات را از طریق نرم افزارهای بیت کوینی مثل کیف پول از تجار خریداری می کنند.کلیه اطلاعات در شبکه بیت کوین ذخیره می شود.

مرحله 3: market

از آنجا که قیمت بیت کوین دائما در حال نوسان است پس فرصت مناسبی برای سرمایه گذاری از طریق پلتفرم های مبادله ی BTC است.اطلاعات این معاملات و تراکنش ها هم در دفترکل بیت کوین وارد و توسط ماینر ها تایید می شوند.

 

  

 



:: برچسب‌ها: factcoins , استخراج , استخراج بیتکوین , استخرهای استخراج , اکوسیستم بلاکچین بیت کوین , بلاکچین , بیتکوین , دستگاههای ماینر , رمز ارز دیجیتال , شبکه بیتکوین , ,
:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 6 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : factcoins

 

 

شبکه نظیر به نظیر چیست؟

 

در ابتدا بهتر است به تعریف چند اصطلاح در دنیای شبکه بپردازیم :

 

شبکه : به اتصال دو یا چند سیستم (مانند کامپیوتر، لپ‌تاپ، و…) با هدف اشتراک گذاری منابع و یا ایجاد ارتباط بین کاربران از طریق قوانینی که پروتکل ارتباطی نام دارد شبکه می گوییم. انتقال داده‌ها می‌تواند با کابل چند رسانه‌ای، کابل نوری یا بیسیم انجام شود.

 

گره یا نود (Node) در شبکه: هر دستگاه فیزیکی که در شبکه حضور دارد و توانایی ارسال و دریافت اطلاعات را دارد .لپ تاپ و کامپیوتر شخصی شما ، پرینتر ،مودم و …هم نودهای شبکه هستند.

 

کلاینت (Client): کاربر یا کامپیوتر و یا نودی که درخواستی دارد.

 

سرور (Server): نود یا کامپیوتری که خدمات و درخواست ها را انجام می دهد.

 

معماری یا توپولوژی شبکه : به نحوه قرارگرفتن اجزای شبکه کنار همدیگر توپولوژی شبکه گفته می شود.

 

 


بیشتر بدانید:معاملات اسپات همراه با ویدئو


 

 

شبکه نظیر به نظیر(همتا به همتا یا peer to peer ):

یکی از معماری های شبکه است که در آن هیچ نود یا گره مرکزی وجود ندارد و هیچ نودی بر دیگری ارجحیت ندارد نودها می توانند منابع خود را به اشتراک بگذارند.در واقع در این نوع شبکه همه نودها با هم ارتباط مستقیم دارند.

هر گره وظیفه مشابهی را در شبکه انجام می دهد و همزمان به عنوان کلاینت و سرور عمل می کند. اگر یکی از نودها آفلاین شود ، شما به یکی دیگر متصل می شوید. اگر گره ای برای مدتی آفلاین شد ، باید دوباره به شبکه وصل شود تا توسط همتایان خود ، به روز شود تا دوباره کاملاً فعال شوند.

 

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فکت کوینز مراجعه نمایید.



:: برچسب‌ها: Client , peer to peerx , p۲p , بلاکچین , توپولوژی شبکه , شبکه , شبکه توزیع شده , شبکه نظیر به نظیر , شبکه نظیر به نظیر چیست , ,
:: بازدید از این مطلب : 68
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 5 دی 1399 | نظرات ()

صفحه قبل 1 ... 5 6 7 8 9 ... 10 صفحه بعد